Taxaties

Particulier

H&P Vastgoed B.V. is aangesloten bij VBO-Makelaar, de branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken.
De aan H&P Vastgoed B.V. verbonden taxateur kan als gecertificeerd makelaar/taxateur voor alle banken en andere geldverstrekkers taxatierapporten uitbrengen.
Ook voor uw NWWI/NHG-taxatie kunt u bij H&P Vastgoed terecht.

H&P Vastgoed is ingeschreven in het register voor taxateurs NRVT zowel in de Kamer Wonen als in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

Voor meer informatie over het NRVT volg de link naar de website van het NRVT.

Voor informatie over de kosten die horen bij het opstellen van een taxatierapport kunt u het telefonisch contact met ons opnemen op 033 - 462 62 04 of een e-mail sturen naar taxatie@hpvastgoed.nl
 

BVG

H&P Vastgoed is binnen VBO Makelaar ook aangesloten bij de sectie BVG (www.vbo-bedrijfsmatig.nl) en richt zich vandaar uit op de bemiddeling van bedrijfsmatig onroerend goed en het taxeren van bedrijfspanden. Ook voor deze specialisatie is de certificatie geregistreerd bij het SCVM.

Voor het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is H&P Vastgoed ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT.

Voor informatie over prijzen of voor het maken van prijsafspraken kunt u ons bellen of e-mailen.


 nrvt_logo_download_verkleind_tbv_website

 

Vastgoedbeleggingen

Vanuit het vastgoedbeheer is een grote mate van expertise opgebouwd op het gebied van beleggings-onroerend goed. Dit strekt zich uit van kamerverhuurpanden tot bedrijfsmatige complexen. De aspecten die voor een financier van belang zijn in het beoordelen van een vastgoedbelegging worden in een op maat gesneden taxatierapport opgenomen.

Ook wanneer u uw vastgoedportefeuille periodiek wilt laten (her-)waarderen, kunnen wij daarin een rol spelen door u vrijblijvend advies en prijsopgaaf te verstrekken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie. Vul dan het onderstaand formulier in.neem de code over

Zoek hier uw woning